takeaway.com Reviews

104
185
16
2
0
Gemiddelde score
4/5 - 307 Reviews
avatar Gert

20/05/2017

- "handige site voor kelin en groot hongertje te stillen" -

avatar Bram

11/05/2017

- "Handige site, makkelijk eten bestellen en levering aan huis." -

avatar Sandra

01/05/2017

- "Veel keuze, goede online ondersteuning wanneer er iets dreigt fout te lopen. Makkelijk voor op een luie dag, zo hoef je niet te koken." -

avatar Thomas

09/04/2017

- "Uitstekende service! Handige website. Netjes op tijd en warm geleverd door de pizzakoerier! :) " -

avatar Gert

10/03/2017

- "Leuk, pizza bestellen en een korting krijgen, alleen daarom zou je al bestellen :)" -

avatar Nancy

12/02/2017

- "fijn een overzicht te hebben waar je zoal kan bestellen in je buurt." -

avatar annick

26/01/2017

- "handig de reviews zo weet je op voorhand dat het eten goed is of ze aan de late kant kunnen zijn :) heel groot aanbod!" -

avatar Sien

04/01/2017

- "Heel gemakkelijke en overzichtelijke site om eten te bestellen. Bekijk op voorhand zeker de reviews van de individuele restaurants." -

avatar Steyn

21/12/2016

- "Al vaak besteld via pizza.be. Je moet geluk hebben met het restaurant, maar meestal is dit pico bello!" -

avatar Steven

19/12/2016

- "handige site om online eten te bestellen. Spijtig dat in Antwerpen er hoofdzakelijk enkel pizza te krijgen is." -

avatar Maya

16/12/2016

- "Zeer leuk en makkelijk voor bestellingen te doen. Bestel altijd via pizza.be" -

avatar Louis

14/12/2016

- "Ideaal op een koude winterdag wanneer je het huis niet uit wilt! En dankzij Earnieland een mooie korting!" -

avatar Thomas

10/11/2016

- "Simpel als je geen zin hebt om te koken :-D" -

avatar Kimberley

03/11/2016

- "Lekker en gemakkelijk " -

avatar Vincent

20/10/2016

- "Zeer uitgebreide keuze, en na de overname van JustEat werd dit alleen maar beter!" -

avatar Christine

01/10/2016

- "Makkelijk eten aan de deur, je kan ondertussen lekker in de zetel blijven plakken :-)" -

avatar Andy

22/09/2016

- "Makkelijk, groot aanbod en snelle levering. De extra korting is mooi meegenomen." -

avatar Sissy

16/09/2016

- "Ruim aanbod in Leuven, vlotte levering!" -

avatar Elly

29/07/2016

- "Leuke app- je wordt goed op de hoogte gehouden van status bestelling. " -

avatar Jeroen

22/07/2016

- "Weinig aanbod in mijn regio. Maar het verloopt telkens vlekkeloos bij die ene waar ik kan bestellen." -