takeaway.com Reviews

104
185
16
2
0
Gemiddelde score
4/5 - 307 Reviews
avatar Dominick

17/01/2018

- "Al lang klant bij de verschillende foodshops. Jammer wanneer je na verschillende bestellingen toch eens een negatieve recensie schrijft de zaak ineens niet meer wilt leveren bij jou. Sorry maar als ik naar de laatste 3 bestellingen kijk moest ik soms langer dan 2uur wachten en was het altijd koud. Als ik de melding krijg dat ik een uurtje moet wachten dan is dat zo, maar dan 2uur wachten vind ik allesbehalve. Kan het begrijpen dat het op sommige dagen druk is, maar ze hebben allemaal onze informatie en kunnen dan gerust iets laten weten." -

avatar Selinka

14/01/2018

- "Top!! Heel goede afhandeling!" -

avatar Céline

06/01/2018

- "Snel en gemakkelijk, zo moet eten bestellen zijn. En zo IS het dan ook in werkelijkheid! Top!" -

avatar Charitt

02/01/2018

- "Wat een handige site, nu heb je tenminste een duidelijk overzicht van alle horecazaken die aan huis leveren!" -

avatar Gwendy

02/01/2018

- "Wij bestellen vaak via Takeaway en steeds snelle levering en alles correc." -

avatar Rebecca

21/12/2017

- "Heel handig en veel keuze, alleen vind ik het jammer dat je extra moet betalen als je het online betaald." -

avatar Ellen

18/12/2017

- "Leuk op een luie avond om thuislevering te doen altijd correct en vriendelijk" -

avatar Gigi

18/12/2017

- "Goeie kebab en pasta's. Gemakkelijk voor een avondje in de zetel!" -

avatar Gilberte

17/12/2017

- "Steeds snelle levering en zo'n grote keuze aan verschillende gerechten" -

avatar evelien

16/12/2017

- "Snelle service via take away, ruime keuze aan verschillende maaltijden" -

avatar Katleen

07/12/2017

- "geen zin om te koken,dan bestellen we vanuit de luie zetel ,keuze uit pizza,pitta,pasta,chinees....gemakelijker kan niet" -

avatar Arne

01/12/2017

- "Zeer ruime keuze soms jammer dat er geen zaken zijn dicht bij mijn locatie die er aan mee doen" -

avatar Nancy

25/11/2017

- "Heel gemakkelijk om vanuit je zetel te bestellen als je niet veel zin of tijd hebt om te koken. De levering duurde ongeveer een dik half uur en de pizza's waren nog lekker warm." -

avatar carmen

20/11/2017

- "al eens een pizza besteld bij domino,,zag er niet uit zoals op de foto en hard en droog..maar bij klacht heb ik andere gekregen" -

avatar Carolien

03/11/2017

- "Super handige site, het enige minpuntje is dat er vaak pas vanaf 20€ geleverd word." -

avatar Janna

03/11/2017

- "lekker vanuit je luie zetel eten bestellen... IDEAAL! Zeker als je kind een lastige dag heeft ;)" -

avatar Barbara

30/10/2017

- "Goed overzichtelijke site! Alleen spijtig dat je niet kan zien hoelang het ongeveer zal duren" -

avatar Leen

25/10/2017

- "Zeer correcte levering door Pizzahut. Wel jammer dat voor sommige betaalwijzen extra kosten worden aangerekend." -

avatar Maxim

18/10/2017

- "Snelle levering en zeer lekker eten alleen jammer dat er voor de bestelling zelf niet erg veel zorg is gedragen. Bij veel dingen is dat niet erg maar bij bv sushi waar de vorm en de zorg voor het product wel erg belangrijk zijn, was het wat minder.. Toch topsite overall!" -

avatar Maxime

17/10/2017

- "Veel restaurant om uit te kiezen! Enige nadeel is dat je extra kosten hebt bij online betalen." -