Selexion Reviews

5
11
0
1
0
Gemiddelde score
4/5 - 17 Reviews
avatar Dennis

18/08/2019

- "Goed materiaal Dennis" -

avatar Laurenz

06/02/2019

- "Goede producten, levering duurt iets langer, maar is toch ok!" -

avatar Moerbi

20/09/2018

- "had ik het vroeger geweten, had ik bij selexion gekocht via earnieland... wat een mooie korting laten liggen" -

avatar Dave

10/06/2018

- "Mijn televisie hier gekocht dit wel helaas voor ik earnieland kende want op zo een bedrag had dit een mooi bedrag korting geweest. TV ben ik gaan afhalen, waren zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam in de winkel." -

avatar inge

11/04/2018

- "Uitstekende service gehad bij het herstellen van mijn iphone bij de selection in onze buurt. " -

avatar Carolien

25/12/2017

- "Goede service, correcte bezorging. Duidelijke webshop" -

avatar Kelly

24/12/2017

- "Na 1 dag al mailtje gekregen dat mijn bestelling beschikbaar was in de winkel. Super service ! " -

avatar Lieselotte

16/12/2017

- "Niet zo tevreden van de bezorgservice van Selexion. Twee items besteld, zonder duidelijke info werd het ene item bezorgd door bpost ('t is te zeggen, ik mocht het gaan halen bij bpost want mijn pakje kwam een dag eerder dan vooraf gecommuniceerd), doos was onderaan helemaal nat en niet extra ingepakt, hierdoor zat een gat in de de doos en zat mijn product een stukje bloot... Het andere item werd op de afgesproken dag geleverd. Dit was mijn eerste en enige aankoop bij Selexion vrees ik. Gelukkig heb ik danzij Earnieland een mooie troostprijs gekregen." -

avatar nicolas

30/11/2017

- "Earnieland is niet enkel handig om een deel van je aankopen terug te verdienen, maar ook om nieuwe shops te leren kennen. Zo kochten we al bij verschillende vroeger onbekende shops en we hebben hier nog geen enkele slechte ervaring mee gehad!" -

avatar Jana

28/11/2017

- "Onlangs een tv aangekocht met extra korting via earnieland! Zeer tevreden over!" -

avatar Anonymous

10/10/2017

- "Super deal met mooi cashback percentage. Snelle levering en kwalitatieve service. Meer moet dat niet zijn!" -