Hoe werkt Earnieland?

Surf

Zoek je favoriete shop via Earnieland en klik door naar die shop.

Shop

Shop zoals gewoonlijk bij je favoriete shop.

Verdien

Krijg de totale Earnie Korting terug naar je rekening overgeschreven.

Wat is Earnie Korting?

Earnieland ontvangt een commissie voor een aankoop als je naar die shop gaat via Earnieland. Die commissie wordt dan met je gedeeld als een Earnie Korting.

Wat is een PowerUp?

Een PowerUp verhoogt tijdelijk de Earnie Korting met 20%

PowerUp

Wat zijn EarniePunten?

EarniePunten worden verdiend en omgewisseld bij het online shoppen via Earnieland. 100 EarniePunten hebben een waarde van € 1. Je kan ze op verschillende manieren verdienen: 1) Door te shoppen via Earnieland 2) Door reviews te schrijven.

Wat is een Explorer Badge?

Explorer Badges kan je verdienen door te shoppen via Earnieland. Hoe beter je badge, hoe meer EarniePunten ingewisseld worden tegen geld bij iedere online aankoop.

Explorer Badge

Wat is Totale Earnie Korting?

Totale Earnie Korting is de Earnie Korting, al of niet verhoogd door een PowerUp en/of omgewisselde EarniePunten. Kortom: de volledige korting op je online aankoop.

Wat zijn Beste Deals?

Shops met EarniePunten geven je EarniePunten en wisselen EarniePunten om in Earnie Korting. Ze activeren ook een PowerUp. Je aankoop telt ook mee om een betere Explorer Badge te verwerven.

Wat zijn kortingscodes?

Kopieer en plak de kortingscode in het voorbestemde vak in je winkelwagentje en geniet onmiddellijk van het aangeboden voordeel.

Wat is een uitbetaling

Earnieland betaalt maandelijks de goedgekeurde Earnie Korting uit naar jouw bankrekening.

Earnieland? We leggen het je uit.